Tilaa Sportmama DVD

Sportmama DVD on fysioterapeutin suunnittelema raskaudenajan tehokas ja turvallinen liikuntaohjelma, joka valmistaa sinua synnytykseen ja auttaa myös palautumaan synnytyksestä nopeammin. Mikä parasta, voit tehdä jumpan missä ja milloin vain juuri kuin sinulle parhaiten sopii!

sportmamaesittely

Sportmama DVD.llä saat kolme (3) erilaista harjoitusohjelmaa.

DVD sisältää kolme erilaista 30 minuutin ohjelmaa:

  1. Terapeuttinen harjoittelu (jumit ja kireydet liikkeen avulla terveemmäksi)
  2. Lihaskuntoharjoittelu (paranna lihaskuntoasi turvallisesti ja tehokkaasti)
  3. Venyttely ja rentoutus (rentoudu ja hellitä kehosi vetreäksi)

DVD.LLÄ OPASTUS LANTIONPOHJANLIHASTEN HARJOITTELUUN. Opettele lantionpohjan nopeus- maksimi -ja kestovoimaa kätevästi ohjaajan opastuksella!

”Sportmama DVD on suunniteltu raskausajan liikunnaksi, ja toimii myös kehoasi palauttavana treeninä synnytyksen jälkeen. Synnytyksestä voi olla vierähtänyt jo useampikin kuukausi tai vuosi, Sportmama DVD auttaa löytämään keskivartalon lihakset ja kadotetun ryhdin turvallisesti ja tehokkkaasti!

Sinun ei tarvitse lähteä juoksemaan harrastusten perässä, vaan voit harjoitella kotoa käsin juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii !  Kolme(3) erilaista ohjelmaa jokaiseen hetkeen!”

 

01SPORTMAMA_DVDTilaa Sportmama DVD alla olevalla lomakkeella

SÄÄSTÄ ja TILAA NYT Sportmama DVD kampanjahintaan 14,90e 

+ postikulut3e. (Tarjous voimassa 31.12.2019 saakka)

Sportmama DVD postikuluineen yhteensä 17,90e.

Täytäthän lomakkeen tiedot huolella. Laskun saat sähköpostitse. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*). Tuote toimitetaan seitsemän päivän kuluessa tilauksesta.

Turvakoodi:
security code
Syötä turvakoodi:

Lähetä

Lomakkeen lähettämisen jälkeen sinut ohjataan etusivulle.

Jos haluat räätälöidyn henkilökohtaisen valmennus-tai ruokavalio-ohjelman alkaen 49,90e –  tavotteidesi mukaan – Ota yhteyttä posti@sportmama.fi

annemarisportmama

sportmama

annemaritakkula

ansku