Yhteystiedot & ilmottaudu kurssille!

AVOIMET KURSSIT SYYSKAUSI 2018 JA TALVIKAUSI 2019

vesijumppa

Turun Hirvensalossa
HYVÄNMIELEN VESIJUMPPA PERJANTAISIN KLO 12.30

Hyvänmielen vesijumppa Hirvensalossa. Tule viihtymään Suvituulikeskukseen lämminvesialtaaseen (32C) fysioterapeutin ohjaamaan vesijumppaan. Vesijumppa on monipuolista ja tehokasta liikuntaa, joka sopii kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille!

Vesijumpassa ei tehdä vaikeita liikkeitä tai askelkuvioita ja jokainen tehdä harjoituksesta kevyemmän tai raskaamman oman kunnon mukaan. Allasjumpassa jalat yltävät pohjaan. Nivelystävällistä vesijumppaa suositellaan myös kuntoutujille sekä helpottamaan selkä- ja hartiajumeja. Kurssi sopii työ -ja eläkeikäisille! Et ole koskaan liian nuori tai vanha nauttimaan vedessä liikkumisesta!

Jumpan kesto 40min sauna, suihkut ja pukutilat löytyvät.

Ohjaajana fysioterapeutti Annemari Takkula.
Paikka Suvituulikeskus, os. suvilinnantie 2.
Aikataulu perjantaisin klo12.30

PE 7.12.2018 (KAUDEN VIIMEINEN KERTA)
Hinta (14e / kerta) tule nyt kokeiluhintaan 10e !

Ilmottaudu mukaan posti@sportmama.fi tai puh 044-2932619. Tervetuloa mukaan! www.sportmama.fi

INFO! VESIJUMPPA JATKUU TAMMIKUUSSA 2019!

Turun Hirvensalossa HYVÄN MIELEN VESIJUMPPA PERJANTAISIN 12.30

AIKATAULU: perjantaisin klo12.30
AJANKOHTA: 18.1.2019-15.3.2019
HINTA: 8krt kurssi 112e.

NOPEAN VARAAJAN ETU, JOS ILMOTTAUDUT 31.12.2018 MENNESSÄ TAMMIKUUSSA 2019 ALKAVALLE KURSSILLE SAAT ALENNUSHINTAAN KURSSIN 102e.

Ehdot: Saat vahvistuksen mikäli kurssilla on tilaa. Tervetuloa mukaan! Ilmottautuminen on sitova vahvistuksen jälkeen. Laskun saat kurssin aikana.

Kurssin aloituksen jälkeen voit perua kurssin lääkärintodistusta vastaan, mikäli tulee este osallistua.

Voit tulla kokeilemaan vesijumppaa 14e kertamaksulla.

ilmottaudu mukaan posti@sportmama.fi tai 044-2932619

 

UUTTA !

ÄITIEN PALAUTUMISKURSSI
SPORTMAMA&BABY AFTER BIRTH

SPORTMAMA&BABY AFTER BIRTH (45min) on äideille tarkoitettu kehon ja mielen treeni, jossa vauvat saavat olla mukana treeneissä rennosti tai pötkötellä vieressä.

Sportmama&Baby After Birth ryhmässä keskitytään myös äidin lantionpohjanlihasten palautumiseen ja keskivartalon syvien lihaksien aktivointiin. Tavoite on tasapainottaa kehoa ja mieltä antaen voimavaroja arjen keskelle.

Kurssilla käsitellään mm. ravinnon ja harjoituksen merkitystä omalle jaksamiselle sekä kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia. Äidin hyvinvointi on perusta kaikelle tekemiselle. Kurssilla kehitetään omia voimavaroja ja jaksamista eli painotetaan fyysisen palautumisen ohella erityisesti henkistä palautumista ja voimaantumista äidiksi tulon jälkeen.

KENELLE? Kurssi sopi äideille, joilla ei ole estettä liikkumisen aloittamiselle. Synnytyksestä voi olla kuukausi tai jopa vuosia, eli voit tulla kurssille taaperon/isomman lapsen kanssa!
Vauva voi nukkua, köllötellä, olla mukana, voit syöttää/tai imettää koska vaan -ja tunti menee rennosti äidin ja vauvan tarpeita huomioiden.

HUOM! Jos sinulla on synnytyksen jälkeen suuri (6cm<) vatsalihasten erkauma, suosittelen varaamaan henkilökohtaisen ohjauksen erikseen äitiysfysioterapeutilta ultraäänikuvantamiseen ennen kurssille tuloa.

TESTAA! Voit kokeilla itse asettamalla selinmakuulla jalat koukussa kaksi sormea vierekkäin navan yläpuolelle. Nosta päätä ja hartioita hiukan irti lattiasta. Jos vatsalihasten rako on jännittäessä 4 sormea tai enemmän, suosittelen kääntymään äitiysfysioterapeutin puoleen jo ennen kurssin alkua.

Mukaan tunnille tarvitset liikuntaan sopivat joustavat vaatteet, ja vesipullon. Vauvalle voi ottaa mukaan oman viltin lattialle. Isommat sisarukset voit tarvittaessa ottaa mukaan ja heille oman kirjan/lelun virikkeeksi.
Kurssille saa tulla myös ilman vauvaa/lapsia, mikäli sinulla on joku läheinen joka voisi olla vauvan kanssa harjoitteluhetkesi ajan. Suvituulikeskuksen ympäristö on mahtavaa ulkoilualuetta, ja pihalta löytyy mm. keinu. Vauvan voi myös kärrytellä liikuntasalin edustalle kuulo-ja näköetäisyydelle vaunupaikalle nukkumaan päiväunia treenin ajaksi.

Kurssin kesto: 5 viikkoa
Kurssin ajankohta: Perjantaisin 18.1.2019 – 15.2.2019 klo 10.45-11.45 (HUOM KELLONAIKA SUUNTAA ANTAVA JA TARKENTUU VIELÄ!)
Kurssipaikka: Suvituulikeskus, iso liikuntasali 1krs, osoite suvituulentie 2
(hyvät bussiyhteydet ja parkkipaikka)
Hinta: 75e

Saat
-Asiantuntevan fysioterapeutin ohjaamaa harjoittelua synnytyksen jälkeiseen palautumiseen
-Mahdollisuus ottaa lapset mukaan harjoituksiin
-SPORTMAMA DVD.n kaupan päälle (arvo 16,90e) kotiharjoittelua tukemaan
-Suljetun Facebook-ryhmän avoimelle keskustelulle ja verkostoitumista muiden äitien kanssa. Täältä löydät vinkit ravitsemukseen, palautumiseen, ja mielen harjoituksiin.

Kurssilaisille lähetetään sähköpostitse info ennen kurssin alkua.
Kurssia ohjaa kahden alle kouluikäisen lapsen äiti, liikunnan-alan yrittäjä ja fysioterapeutti Annemari Takkula.

Ilmottautumiset posti@sportmama.fi tai tekstiviestillä 044-2932619
Lisätietoja www.sportmama.fi – Lämpimästi tervetuloa mukaan!

 

Annemari03

TMI Annemari Huhtiranta (Liikunta-ja Hyvinvointipalvelut)
Y-tunnus 2071036-8

Toiminnan johtaja: Annemari Takkula, fysioterapeutti, kahden lapsen äiti ja yrittäjä

Sähköposti: posti@sportmama.fi

Postiosoite: Puhuri 11, 20900, Turku

Toimipaikka
Helsinki ja Turku

Annemari02

IMG_9281_

logo

Yhteistyössä Jasmin Design

Yhteistyössä Jasmin Design – äidinmaitokorut