Yhteystiedot & ilmottaudu kurssille!

AJANKOHTAISTA

Annemari04

 

VALMENNUKSET

”Tarvitseko motivaatiota, uusimman treeniohjelman, ruokavalion tsekkauksen tai kuntoutusta? Terveyttäsi tukevat yksilövalmennukset kotikäyntinä, kuntosalilla, uima-altaassa tai lenkkipolulla fysioterapeutin taatusti tehokkaassa ja turvallisessa ohjauksessa!

Myös raskausajanharjoittelua sekä harjoittelua pienten lasten äideille (lapsi mukana!)

Otan tällä hetkellä valmennettavia vastaan Turussa tiistaista lauantaihin ja Helsingissä maanantaisin.

Ohjaajana olen läsnä, positiivinen, motivoiva ja ohjaan aina fysioterapeutin ammattitaidolla. Olen valmentanut asiakkaita jo kymmenen vuoden ajan 16-vuotiaista yli 80-vuotiaisiin. Kerro minulle tavoitteesi, niin lähdetään yhdessä tekemään kohti hyvinvointiasi! Tarvitset sitten keinoja palautumiseen, parempaan uneen, terveelliseen ravintoon tai arjessa jaksamiseen – tehdään tavoitteet yhdessä!”

1. ohjauskerta (60min) Säästä rahaa! Uusille asiakkaille NYT TUTUSTUMISTARJOUS 40e (voimassa 31.6.2019 asti) Normaalihinta 80e.

Motivaatiopaketti 5krt 375e

Tehopaketti 10krt 700e

Kotikäynnit (+10e)

Kysy lisää! posti@sportmama.fi tai 044-2932619

 

AVOIMET KURSSIT KAUSI 2019 Turun Hirvensalossa

LIIKUNNALLINEN VIRKISTYSPÄIVÄ

LAUANTAINA 13.4.2019 KLO 12-16

&

LAUANTAINA 20.4 KLO12-16

Löydä itsesi uudestaan. Virkistä kehoa ja mieltä fysioterapeutin turvallisessa ja tehokkaassa ohjauksessa.Ohjelmistossa selkäjumppa, vesijumppa sekä oma liikuntaryhmä äideille!

OHJELMA AIKATAULU

Annemari02

12.15-13.15 SELKÄ KUNTOON JUMPPA! (55min) 

Kaikenikäisille, jotka haluavat ylläpitää selän hyvää toimintaa ja vahvistaa keskivartaloa turvallisesti ja tehokkaasti. Fysioterapeutin ohjaamat liikkeet tehdään matolla makuuasennossa, istuen, tai seisten. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tule liikkumaan ja oppimaan selän ja keskivartalon hallintaa. Ryhtiä runkoon ja pilkettä silmäkulmaan! Tule kokeilemaan parhaat vinkit selän hyvinvointiin!

HINTA Selkä Kuntoon 11e/hlö

PAIKKA Iso Liikuntasali, Suvituulitalo (klo12.15-13.15)

vesijumppa

13.30-14.15 HYVÄNMIELEN VESIJUMPPA (45min)

Tule viihtymään lämminvesialtaaseen (32C) hyvänmielen vesijumppaan. Vesijumppa on monipuolista ja tehokasta liikuntaa, joka sopii kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille!

Vesijumpassa ei tehdä vaikeita liikkeitä tai askelkuvioita ja jokainen tehdä harjoituksesta kevyemmän tai raskaamman vaihtoehdon. Jalat yltävät pohjaan. Nivelystävällistä vesijumppaa suositellaan myös kuntoutujille sekä helpottamaan selkä- ja hartiajumeja. Nyt on mahdollisuus tulla kokeilemaan vesijumppaa – ja löydä lihaksesi uudestaan! Sauna, suihkut ja pukutilat löytyvät.

HINTA Vesijumppa 14e/hlö

PAIKKA Uima-allas, Suvituulitalo (klo13.30-14.15)

DSC_8920 kopio

14.30-16.00 ÄIDIN PALAUTUMINEN(1h30min)

SPORTMAMA&BABY AFTERBIRTH

Äideille tarkoitettu kehon ja mielen treeni, jossa lapsetkin saavat olla mukana. Vauvaa ei käytetä treenissä mukana, joten voit tulla myös ilman lasta nauttimaan harjoituksen annista.

Sportmama&Baby After Birth ryhmässä keskitytään myös äidin lantionpohjanlihasten aktivointiin ja keskivartalon syvien lihaksien aktivointiin. Teemme ryhtiharjoitteita ja harjoituksia vatsalihasten erkaumaa palauttaen. Tavoite on tasapainottaa kehoa ja mieltä antaen voimavaroja ja vinkkejä kotona harjoitteluun.

KENELLE? Kurssi sopi äideille, joilla ei ole estettä liikkumisen aloittamiselle. Synnytyksestä voi olla pari kuukautta tai jopa vuosia. Liikkeet ovat turvallisia myös raskausaikana, sopii myös odottaville äideille, jotka haluavat opiskella etukäteen palautumisesta, kun vauvan synnyttyä huomio keskittyy uuden elämän alkuun.

Saat

-Asiantuntevan fysioterapeutin ohjaamaa harjoittelua synnytyksen jälkeiseen palautumiseen
-Mahdollisuus ottaa lapset mukaan harjoituksiin tai nauttia harjoituksesta yksin (oma aika)
-Vinkit mukaan ravitsemukseen, palautumiseen, ja mindfulnesiin!

-ILMAINEN SPORTMAMA DVD.n kaupan päälle (arvo 17,90e) kotiharjoittelua tukemaan!

Tuntia ohjaa kahden alle kouluikäisen lapsen äiti, liikunnan-alan yrittäjä ja fysioterapeutti Annemari Takkula.

HINTA: 20e /hlö / yksi päivä tai 30e/ hlö molemmat päivät

PAIKKA: Iso liikuntasali, Suvituulitalo klo14.30-16.00

 

 

Tervetuloa mukaan! Ilmottautuminen on sitova vahvistuksen jälkeen.

Ilmottautumiset ja tiedustelut

posti@sportmama.fi tai tekstiviestillä 044-2932619

www.sportmama.fi – Lämpimästi tervetuloa mukaan!

LISÄPALVELU Tarvitsetko lapsenvahtia? Lisämaksusta (15e/lapsi) voit myös tuoda lapsesi hoitoon lastenhoitajalle jumpan ajaksi, Suvituulitalon (suvilinnantie 2) leikkipuistoon (keinut, liukumäki, hiekkalaatikko) aivan Suvituulitalon ulkopuolella. Lastenhoitajalla on max 3 lasta kerrallaan. ( Ikäraja 1 vuosi) Lapsi saa vuorovaikutusta hoitajan ja muiden lasten kanssa raittiissa ilmassa ulkoillen, sillä välin äiti huoltaa itseään ja tankkaa energiaa ja jaksamista. Olet sen ansainnut! Myös isovanhempi /tai muu oma hoitaja voi olla puistossa lapsen kanssa sillä välin kun tankkaat omaa aikaa ja energiaa.

Lapsenvahtivaraukset VAIN etukäteen!

Tiedustelut ja varaukset posti@sportmama.fi / 044-2932619

 

Annemari03

 

Yritystiedot

TMI Annemari Huhtiranta (Liikunta-ja Hyvinvointipalvelut)
Y-tunnus 2071036-8

Toiminnan johtaja: Annemari Takkula, fysioterapeutti, kahden lapsen äiti ja yrittäjä, Sportmama DVD.n  tuottaja ja ohjaaja ja sportmamablogin ylläpitäjä.

Sähköposti: posti@sportmama.fi

Postiosoite: Puhuri, 20900, Turku

Toimipaikka
Helsinki ja Turku

 

IMG_9281_

logo

Yhteistyössä Jasmin Design

Yhteistyössä Jasmin Design – äidinmaitokorut