Yhteystiedot & ilmottaudu kurssille!

AJANKOHTAISTA

Annemari04

 

VALMENNUKSET

”Tarvitseko motivaatiota, uusimman treeniohjelman, ruokavalion tsekkauksen tai kuntoutusta? Terveyttäsi tukevat yksilövalmennukset kotikäyntinä, kuntosalilla, uima-altaassa tai lenkkipolulla fysioterapeutin taatusti tehokkaassa ja turvallisessa ohjauksessa!

Myös raskausajanharjoittelua sekä harjoittelua pienten lasten äideille (lapsi mukana!)

Otan tällä hetkellä uusia valmennettavia vastaan Turussa tiistaista lauantaihin ja Helsingissä maanantaisin.

Ohjaajana olen läsnä, positiivinen, motivoiva ja ohjaan aina fysioterapeutin ammattitaidolla. Olen valmentanut asiakkaita jo kymmenen vuoden ajan 16-vuotiaista yli 80-vuotiaisiin. Kerro minulle tavoitteesi, niin lähdetään yhdessä tekemään kohti hyvinvointiasi! Tarvitset sitten keinoja palautumiseen, parempaan uneen, terveelliseen ravintoon tai arjessa jaksamiseen – tehdään tavoitteet yhdessä!”

1. ohjauskerta (60min) Säästä! Uusille asiakkaille NYT TUTUSTUMISTARJOUS -50% ensimmäisestä ohjauskerrasta!

Alkukartoitus 1krt 80e

Motivaatiopaketti 5krt 375e

Tehopaketti 10krt 700e

(Kotikäynnit kotikäyntilisä +10e)

 

AVOIMET KURSSIT KAUSI 2019 Turku, Hirvensalo

LIIKUNNALLINEN VIRKISTYSPÄIVÄ TULOSSA

Löydä itsesi uudestaan. Virkistä kehoa ja mieltä fysioterapeutin turvallisessa ja tehokkaassa ohjauksessa.Ohjelmistossa selkäjumppa, vesijumppa sekä oma liikuntaryhmä äideille!

OHJELMA AIKATAULU

Annemari02

SELKÄ KUNTOON JUMPPA! (55min) 

Kaikenikäisille, jotka haluavat ylläpitää selän hyvää toimintaa ja vahvistaa keskivartaloa turvallisesti ja tehokkaasti. Fysioterapeutin ohjaamat liikkeet tehdään matolla makuuasennossa, istuen, tai seisten. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tule liikkumaan ja oppimaan selän ja keskivartalon hallintaa. Ryhtiä runkoon ja pilkettä silmäkulmaan! Tule kokeilemaan parhaat vinkit selän hyvinvointiin!

HINTA Selkä Kuntoon 11e/hlö

PAIKKA Iso Liikuntasali, Suvituulitalo 

vesijumppa

HYVÄNMIELEN VESIJUMPPA (45min)

Tule viihtymään lämminvesialtaaseen (32C) hyvänmielen vesijumppaan. Vesijumppa on monipuolista ja tehokasta liikuntaa, joka sopii kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille!

Vesijumpassa ei tehdä vaikeita liikkeitä tai askelkuvioita ja jokainen tehdä harjoituksesta kevyemmän tai raskaamman vaihtoehdon. Jalat yltävät pohjaan. Nivelystävällistä vesijumppaa suositellaan myös kuntoutujille sekä helpottamaan selkä- ja hartiajumeja. Nyt on mahdollisuus tulla kokeilemaan vesijumppaa – ja löydä lihaksesi uudestaan! Sauna, suihkut ja pukutilat löytyvät.

HINTA Vesijumppa 13e/hlö

PAIKKA Uima-allas, Suvituulitalo 

DSC_8920 kopio

ÄIDIN PALAUTUMINEN(75min)

SPORTMAMA&BABY AFTERBIRTH

Äideille tarkoitettu kehon ja mielen treeni, jossa lapsetkin saavat olla mukana. Vauvaa ei käytetä treenissä mukana, joten voit tulla myös ilman lasta nauttimaan harjoituksen annista.

Sportmama&Baby After Birth ryhmässä keskitytään myös äidin lantionpohjanlihasten aktivointiin ja keskivartalon syvien lihaksien aktivointiin. Teemme ryhtiharjoitteita ja harjoituksia vatsalihasten erkaumaa palauttaen. Tavoite on tasapainottaa kehoa ja mieltä antaen voimavaroja ja vinkkejä kotona harjoitteluun.

KENELLE? Kurssi sopi äideille, joilla ei ole estettä liikkumisen aloittamiselle. Synnytyksestä voi olla pari kuukautta tai jopa vuosia. Liikkeet ovat turvallisia myös raskausaikana, sopii myös odottaville äideille, jotka haluavat opiskella etukäteen palautumisesta, kun vauvan synnyttyä huomio keskittyy uuden elämän alkuun.

Saat

-Asiantuntevan fysioterapeutin ohjaamaa harjoittelua synnytyksen jälkeiseen palautumiseen
-Mahdollisuus ottaa lapset mukaan harjoituksiin tai nauttia harjoituksesta yksin (oma aika)
-Vinkit mukaan ravitsemukseen, palautumiseen, ja mindfulnesiin!

-ILMAINEN SPORTMAMA DVD.n kaupan päälle (arvo 19,90e) kotiharjoittelua tukemaan!

Tuntia ohjaa kahden alle kouluikäisen lapsen äiti, liikunnan-alan yrittäjä ja fysioterapeutti Annemari Takkula.

HINTA: X

PAIKKA: Iso liikuntasali, Suvituulitalo 

 

Ilmottautumiset ja tiedustelut

posti@sportmama.fi

www.sportmama.fi – Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Annemari03

 

Yritystiedot

TMI Annemari Huhtiranta (Liikunta-ja Hyvinvointipalvelut)
Y-tunnus 2071036-8

Toiminnan johtaja: Annemari Takkula, fysioterapeutti, kahden lapsen äiti ja yrittäjä, Sportmama DVD.n  tuottaja ja ohjaaja ja sportmamablogin ylläpitäjä.

Sähköposti: posti@sportmama.fi

Postiosoite: 20900, Turku

Toimipaikka
Helsinki ja Turku

 

IMG_9281_

logo

Yhteistyössä Jasmin Design

Yhteistyössä Jasmin Design – äidinmaitokorut