Yhteystiedot & ilmottaudu kurssille!

AJANKOHTAISTA

Annemari04

 

VALMENNUKSET

Tarvitseko motivaatiota, treeniohjelman, ruokavalion tsekkauksen tai kuntoutusta?Yksilövalmennukset kotikäyntinä, kuntosalilla, uima-altaassa tai lenkkipolulla fysioterapeutin tehokkaassa ja turvallisessa ohjauksessa! Myös raskausajanharjoittelua sekä harjoittelua pienten lasten äideille (lapsi mukaan!)

Otan tällä hetkellä valmennettavia vastaan Turussa tiistaista lauantaihin ja Helsingissä maanantaisin.

Ohjaajana olen läsnä, positiivinen, motivoiva ja ohjaan aina fysioterapeutin ammattitaidolla. Olen valmentanut asiakkaita jo kymmenen vuoden ajan 16-vuotiaista yli 80-vuotiaisiin. Kerro minulle tavoitteesi, niin lähdetään yhdessä tekemään kohti sitä!

1. ohjauskerta (60min) uusille asiakkaille tutustumistarjous 40e (voimassa 31.6.2019 asti)

Motivaatiopaketti 5krt 375e

Tehopaketti 10krt 700e

Kotikäynnit (+10e)

Kysy lisää! posti@sportmama.fi tai 044-2932619

 

AVOIMET KURSSIT KAUSI 2019 Turun Hirvensalossa

VIRKISTYSPÄIVÄ LAUANTAINA 14.3.2019 KLO 12-16

OHJELMA AIKATAULU

Annemari02

12.15-13.15 SELKÄ KUNTOON JUMPPA! (55min) 

Kaikenikäisille, jotka haluavat ylläpitää selän hyvää toimintaa ja vahvistaa keskivartaloa turvallisesti ja tehokkaasti. Fysioterapeutin ohjaamat liikeet tehdään matolla makuuasennossa, istuen, tai seisten. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tule liikkumaan ja oppimaan selän ja keskivartalon hallintaa, ei sisällä vaikeita askelsarjoja. Ryhtiä runkoon ja pilkettä silmäkulmaan!

HINTA Selkä Kuntoon 12e/hlö

PAIKKA Iso Liikuntasali, Suvituulikeskus (klo12.15-13.15)

Huomio! Saat vahvistuksen mikäli kurssilla on tilaa. Tervetuloa mukaan! Ilmottautuminen on sitova vahvistuksen jälkeen. Sinulla on oikeus perua osallistumisesi lääkärintodistusta vastaan.

vesijumppa

13.30-14.15 HYVÄNMIELEN VESIJUMPPA (45min)

Hyvänmielen vesijumppaa! Tule viihtymään Suvituulikeskukseen lämminvesialtaaseen (32C) fysioterapeutin ohjaamaan vesijumppaan. Vesijumppa on monipuolista ja tehokasta liikuntaa, joka sopii kaiken ikäisille, kokoisille ja kuntoisille!

Vesijumpassa ei tehdä vaikeita liikkeitä tai askelkuvioita ja jokainen tehdä harjoituksesta kevyemmän tai raskaamman vaihtoehdon oman kunnon mukaan! Allasjumpassa jalat yltävät pohjaan. Nivelystävällistä vesijumppaa suositellaan myös kuntoutujille sekä helpottamaan selkä- ja hartiajumeja, vesi helpottaa tehokkaasti myös turvotuksia. Olit sitten nuorempi tai vanhempi, vesijumpassa pidetään hauskaa!

Jumpan kesto 45min sauna, suihkut ja pukutilat löytyvät.

HINTA Vesijumppa 14e/hlö

PAIKKA Uima-allas, Suvituulikeskus (klo13.30-14.15)

Huomio! Saat vahvistuksen mikäli kurssilla on tilaa. Tervetuloa mukaan! Ilmottautuminen on sitova vahvistuksen jälkeen. Sinulla on oikeus perua osallistumisesi lääkärintodistusta vastaan.

 

DSC_8920 kopio

14.30-16.00 ÄIDIN PALAUTUMINEN  (1h 30min)

SPORTMAMA&BABY AFTER BIRTH

SPORTMAMA&BABY AFTER BIRTH on äideille tarkoitettu kehon ja mielen treeni, jossa lapsetkin saavat olla mukana treeneissä. Vauvaa ei käytetä treenissä mukana, joten voit tulla myös ilman lasta nauttimaan harjoituksen annista.

Sportmama&Baby After Birth ryhmässä keskitytään myös äidin lantionpohjanlihasten palautumiseen ja keskivartalon syvien lihaksien aktivointiin. Tavoite on tasapainottaa kehoa ja mieltä antaen voimavaroja arjen keskelle.

Kurssilla käsitellään mm. ravinnon ja harjoituksen merkitystä omalle jaksamiselle sekä kokonaisvaltaista kehon ja mielen hyvinvointia. Äidin hyvinvointi on perusta kaikelle tekemiselle. Kurssilla kehitetään omia voimavaroja.

KENELLE? Kurssi sopi äideille, joilla ei ole estettä liikkumisen aloittamiselle. Synnytyksestä voi olla pari kuukautta tai jopa vuosia, eli voit tulla kurssille taaperon/isomman lapsen kanssa! Vauva voi nukkua, köllötellä, olla mukana, voit syöttää/tai imettää koska vaan -ja tunti menee rennosti.

HUOM! Jos sinulla on synnytyksen jälkeen suuri (6cm<) vatsalihasten erkauma, suosittelen varaamaan henkilökohtaisen ohjauksen erikseen äitiysfysioterapeutilta ultraäänikuvantamiseen ennen kurssille tuloa.

TESTAA! Voit kokeilla itse asettamalla selinmakuulla jalat koukussa kaksi sormea vierekkäin navan yläpuolelle. Nosta päätä ja hartioita hiukan irti lattiasta. Jos vatsalihasten rako on jännittäessä 4 sormea tai enemmän, suosittelen kääntymään äitiysfysioterapeutin puoleen jo ennen kurssin alkua.

Mukaan tunnille tarvitset liikuntaan sopivat joustavat vaatteet, ja vesipullon. Vauvalle voi ottaa mukaan oman viltin lattialle. Isommat sisarukset voit tarvittaessa ottaa mukaan ja heille oman kirjan/lelun virikkeeksi.
Kurssille saa tulla myös ilman vauvaa/lapsia, mikäli sinulla on joku läheinen joka voisi olla vauvan kanssa harjoitteluhetkesi ajan. Suvituulikeskuksen ympäristö on mahtavaa ulkoilualuetta, ja pihalta löytyy mm. keinu. Vauvan voi myös kärrytellä liikuntasalin edustalle kuulo-ja näköetäisyydelle vaunupaikalle nukkumaan päiväunia treenin ajaksi.

 

Saat
-Asiantuntevan fysioterapeutin ohjaamaa harjoittelua synnytyksen jälkeiseen palautumiseen
-Mahdollisuus ottaa lapset mukaan harjoituksiin
-Vinkit mukaan ravitsemukseen, palautumiseen, ja mielenharjoituksiin!

-SPORTMAMA DVD.n kaupan päälle (arvo 16,90e) kotiharjoittelua tukemaan

-Voit osallistua tunnille myös, jos olet raskaana, saat kullanarvoisia vinkkejä raskausajasta palautumisesta. Kaikki liikkeet ovat turvallisia myös raskaanaoleville.

Tuntia ohjaa kahden alle kouluikäisen lapsen äiti, liikunnan-alan yrittäjä ja fysioterapeutti Annemari Takkula.

HINTA: 20e /hlö

PAIKKA: Iso liikuntasali, Suvituulikeskus klo14.30-16.00

Huomio! Saat vahvistuksen mikäli kurssilla on tilaa. Tervetuloa mukaan! Ilmottautuminen on sitova vahvistuksen jälkeen. Sinulla on oikeus perua osallistumisesi lääkärintodistusta vastaan.

Ilmottautumiset posti@sportmama.fi tai tekstiviestillä 044-2932619

www.sportmama.fi – Lämpimästi tervetuloa mukaan!

LISÄPALVELU Tarvitsetko lapsenvahtia jumpan ajaksi? Lisämaksusta (15e/lapsi) voit myös tuoda lapsesi hoitoon lastenhoitajalle jumpan ajaksi, Suvituulikeskuksen leikkipuistoon (keinut, liukumäki, hiekkalaatikko) aivan Suvituulikeskuksen ulkopuolella. Lastenhoitajalla voi olla max 3 lasta kerrallaan. Ikäraja 1 vuosi.

Varaukset vain etukäteen! Varaus alkaa 15min ennen tunnin alkua, ja päättyy 15min tunnin loppumisen jälkeen. Tiedustelut posti@sportmama.fi

 

Annemari03

 

Yritystiedot

TMI Annemari Huhtiranta (Liikunta-ja Hyvinvointipalvelut)
Y-tunnus 2071036-8

Toiminnan johtaja: Annemari Takkula, fysioterapeutti, kahden lapsen äiti ja yrittäjä

Sähköposti: posti@sportmama.fi

Postiosoite: Puhuri, 20900, Turku

Toimipaikka
Helsinki ja Turku

 

IMG_9281_

logo

Yhteistyössä Jasmin Design

Yhteistyössä Jasmin Design – äidinmaitokorut